Κατηγορίες
διάφορα

Το τέλος του μπάρμπεκιου στα μπαλκόνια

Το τέλος του μπάρμπεκιου στα μπαλκόνια και μάλιστα δια νόμου, ανακοινώθηκε τις προάλλες. Από την 1η Οκτωβρίου, μπριζολάκια, παϊδάκια, παντσετούλες και λουκάνικα στο μπαλκόνι τέλος!!!

Χαλαρά αδέρφια, μην αγχώνεστε… Για τη Ρωσία μιλάμε!
Γιατί εδώ στην Ελλάδα αν γίνει προσπάθεια να κοπεί και αυτό, τότε βλέπω τον Μητσοτάκη (ή όποιον θα βρίσκεται στη θέση του και υπογράψει τέτοιο πράμα) να φεύγει από το Μαξίμου μέσα σε χρόνο ίσο με αυτό του ψησίματος μιας καλής μοσχαρίσιας μπριζόλας…

Τέλος στη Ρωσία τα ψησίματα στα μπαλκόνια λοιπόν. Για λόγους πυρασφάλειας. Τέλος και το κάπνισμα στο μπαλκόνι, για τον ίδιο ακριβώς λόγο (προσέξετε, τα δυτικά ΜΜΕ αναφέρουν αυτό το λόγο, την πυρασφάλεια).

Εντάξει, κάποιος παγκόσμια θα πρέπει να τους πει ότι με τις απαγορεύσεις για το κάπνισμα το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα – ειδικά όταν πρόκειται για ιδιωτικό χώρο (το δικαίωμα του καπνιστή είναι ολόιδιο με αυτό του μη καπνιστή και θα πρέπει να βρεθεί μέση οδός στους δημόσιους χώρους). Στο τέλος όσοι καπνίζουν θα θυμηθούν τις εποχές που κάπνιζαν μέσα στο μπάνιο ή στα τσαΐρια, για να μην τους πάει μάτι κανείς.

Αλλά απαγόρευση για τη μπριζολίτσα ρε σύντροφοι του Κρεμλίνου;; Για τη μπριζολίτσα….;;;;