Κατηγορίες
Ημαθία

Συνάντηση του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα με το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας

Ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 το Νοσοκομείο Βέροιας, όπου είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών του με την κοινωνία της Ημαθίας.

Η συνάντηση του βουλευτή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων δεν είχε εθιμοτυπικό αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού άκουσε τα τρέχοντα προβλήματα και κράτησε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για την επίλυσή τους, όπως για τα σοβαρά κενά στους τραυματιοφορείς, τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και γενικότερα προβλήματα στην λειτουργία του νοσοκομείου, τα οποία «κληροδότησε» η προηγούμενη κυβέρνηση στην σημερινή.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα παρών στον αγώνα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων, μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα. Όπως τόνισε, κοινός στόχος είναι η καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Επιπλέον, ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία και αναλυτική καταγραφή των θεμάτων που απαιτούν πιο μακροχρόνιο σχεδιασμό, ούτως ώστε συντεταγμένα να προωθηθούν αρμοδίως και για αυτό το λόγο ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, ώστε να προετοιμαστεί από την πλευρά των Εργαζομένων σχετικό υπόμνημα που θα αποτελεί «πυξίδα» για τις μετέπειτα ενέργειες του βουλευτή.