Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Οι συμπράξεις δεν επιβάλλονται και κυρίως δεν απασχολούν τους δημότες που θέλουν να δουν αποτέλεσμα

Σίγουρα ο νόμος ΔΕΝ επιβάλει συνεργασίες ή συγκεκριμένο αριθμό αντιδημάρχων, το γεγονός πάντως είναι ότι υπάρχει στο Δήμο Αλεξάνδρειας συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων Γκυρίνη και Πανταζόπουλου.
Αφορμή για το παραπάνω που γράφω είναι αυτό που είπε ο αρχηγός της παράταξης “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας”, Αργύρης Πανταζόπουλος.

Το αν οι δυο αυτές παρατάξεις συνεργαστούν, υπογράφοντας και ένα πρακτικό συνεργασίας που θα κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές και δεν ανακαλείται (αυτή τη διαδικασία ναι, την αναφέρει ο νόμος), αυτό είναι μια άλλη ιστορία που για την ώρα αφορά τις δυο παρατάξεις, τους επικεφαλής και τα μέλη τους. Κανέναν άλλο.

Αυτό που αφορά όμως όλους τους δημότες και τους κατοίκους είναι να υπάρξει αποτέλεσμα (όπως σωστά ανέφερε ο προαναφερόμενος δημοτικός σύμβουλος).

Και ο δημότης-κάτοικος δεν κοιτά αν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ή ο αντιδήμαρχος παιδείας είναι από τη μια ή απ’ την άλλη παράταξη. Κοιτά και βλέπει “διοίκηση” του Δήμου και αναλόγως αποτελεσμάτων επιβραβεύει και/ή επικρίνει. Αρκεί να το κάνει σωστά, χωρίς παρωπίδες.