Κατηγορίες
σύλλογοι

Ξαναχτυπούν απατεώνες που χρησιμοποιούν το όνομα των “Παιδιών της Άνοιξης” – προσοχή!

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ενημερώνει πως επανεμφανίστηκαν απατεώνες που χρησιμοποιούν το όνομα των “Παιδιών της Άνοιξης” ώστε να αποκομίσουν όφελος πουλώντας προϊόντα η αγορά των οποίων υποτίθεται πως ενισχύει τα “Παιδιά της Άνοιξης”.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

“Επιτήδειοι χρησιμοποιούν την επωνυμία ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” για να πωλήσουν προϊόντα

Έχει παρατηρηθεί ότι άτομα σε διάφορες περιοχές και πόλεις, χρησιμοποιούν τον διακριτό τίτλο του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και πωλούν προϊόντα σε ανύποπτους πολίτες που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν το ΚΔΗΦ, με σκοπό το προσωπικό τους κέρδος.
Σας ενημερώνουμε ότι, ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, λειτουργεί από το 1983 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αλεξάνδρεια και προασπίζει τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.
Στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, λειτουργούν παραγωγικά εργαστήρια (μπομπονιέρας, κοσμήματος, μεταξοτυπίας, εικαστικών, θερμοκηπίου) και τα προϊόντα που κατασκευάζουν οι ωφελούμενοι, διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην αγορά με εκθέσεις – bazaar και στο εκθετήριο του χώρου μας. Πάντα με παραστατικό απόδειξης και βεβαίωση με σφραγίδα του Συλλόγου.
Κανείς δεν έχει εξουσιοδότηση να διακινεί και να πωλεί προϊόντα χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε άγνωστος προς εσάς, σας προσεγγίσει, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του Κέντρου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23330-27212 ή ενημερώστε το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.