Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Αποκομιδή και κάδοι με τα πάντα μέσα και δίπλα…

Τη φωτογραφία την έστειλε φίλη της Περισκόπησης με την επισήμανση ότι δεν θα πρέπει να τα βάζουμε με τους εργαζόμενους στην αποκομιδή και τους αντιδημάρχους όταν πετάμε με αυτό τον τρόπο τα σκουπίδια μας (ο κάδος βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση στις 19 Αυγούστου, στην Αλεξάνδρεια).

Και μεταξύ μας, μέχρι ένα σημείο ένα δίκιο το ‘χει η φίλη μας. Γιατί για να μπορέσουν να φορτώσουν τα πάντα από αυτόν τον κάδο οι εργαζόμενοι θα χάσουν πολλή ώρα – τη στιγμή που οι ώρες για την αποκομιδή και τη μεταφορά των απορριμμάτων μέχρι τα Γιαννιτσά είναι μετρημένες. Αφήστε δε που θα έπρεπε (ΑΝ δεν έχει γίνει από πλευράς του συνδημότη μας) να έχει ειδοποιηθεί ο Δήμος να στείλει φορτηγό για να μαζέψει τα ξερά κλαδιά και τα καλάμια, τα οποία καμιά σχέση δεν θα έπρεπε να είχαν με τα υπόλοιπα απορρίμματα.

Είπαμε: είναι, ούτως ή άλλως, προβληματική η κατάσταση με την αποκομιδή (για τους γνωστούς λόγους, που όπως μαθαίνω σταδιακά εκλείπουν στο κομμάτι που αφορά το Δήμο Αλεξάνδρειας). Όταν την επιβαρύνουμε και εμείς με τέτοιες ιστορίες η κατάσταση χειροτερεύει ακόμη περισσότερο…

* η φωτό αυτή θυμίζει και κάτι άλλους κάδους, ακριβώς στο κέντρο της Αλεξάνδρειας. Συμβολή Βετσοπούλου με πεζόδρομο Εθν. Αντίστασης. Που κάθε σαββατοκύριακο πρωί γίνεται… κόλαση από το σκουπίδι που δεν μπαίνει στον σωστό κάδο (π.χ. για τα γυαλιά) ή δεν μπαίνει καθόλου σε κάδο και είναι παρατημένο κάπου κοντά σε αυτόν.