Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Αντιδημαρχίες και προεδρίες στο Δήμο Αλεξάνδρειας: πάει πίσω χρονικά η ανακοίνωση;;;

Λίγες ημέρες προς τα πίσω θα πάει κατά πάσα πιθανότητα η ανακοίνωση των ονομάτων των δημοτικών συμβούλων που θα αναλάβουν θέσεις στο νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Παρότι η νέα περίοδος ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου, όπως φαίνεται ονόματα και διευθύνσεις δεν θα μάθουμε άμεσα. Άλλωστε τυπικό πρόβλημα λειτουργίας δεν υφίσταται, αφού μέχρι να γίνουν κατανομές θέσεων και αρμοδιοτήτων το σύνολο του μηχανισμού που ονομάζεται “Δήμος Αλεξάνδρειας” θεωρητικά θα μπορεί να κινηθεί “κανονικά” – σίγουρα με κάποια προβλήματα που θα έχουν να κάνουν μόνο με τις ταχύτητες.

Ο δήμαρχος – που όπως έχουμε ξαναγράψει είναι σφίγγα και δεν μιλάει σε κανέναν – ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ούτε καν στους στενότερους συνεργάτες του. Συναντήσεις πάντως γίνονται σχεδόν καθημερινά, με τους συμμετέχοντες να τηρούν σιγή ισχύος για όσα λέγονται. Ότι ακούγεται στην πιάτσα είναι εικασίες ενώ οι πιο ψαγμένοι προσπαθούν να λύσουν ένα γρίφο που είναι ελαφρώς… ζόρικος.

Τώρα, ΑΝ γίνει κάποια ανακοίνωση στο ξαφνικό και στο μεσοδιάστημα από σήμερα μέχρι την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου μάθουμε “ποιος θα πάει που”, τότε αυτό θα έχει να κάνει με κάποια αναπάντεχη εξέλιξη και με την επίτευξη αποτελεσμάτων που τη στιγμή αυτή φαίνεται ότι πρακτικά αδύνατο να έλθουν (για μαθηματικούς λόγους)…