Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Αλεξάνδρεια: ορκίστηκαν ο δήμαρχος, οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι (φωτό-βίντεο-δηλώσεις)

Ορκίστηκαν στην Αλεξάνδρεια το μεσημέρι της Κυριακής 25 Αυγούστου ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας και σε αυτή παρευρέθηκαν ο υφυπουργός και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Τ. Μπαρτζώκας και Λ. Τσαβδαρίδης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού (ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Δ. Κούγκας, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος κ. Σ. Κολοκούρης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας, Αντιπύραρχος κ. Ι. Αμανατίδης), οι πρώην βουλευτές Χ. Αντωνίου και Ηλ. Φωτιάδης, εκπρόσωποι υπηρεσιών – φορέων – συλλόγων, απερχόμενοι αυτοδιοικητικοί και συγγενείς και φίλοι των νέων μελών των Συμβουλίων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής από το βήμα μίλησαν ο δήμαρχος και οι αρχηγοί των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αργ. Πανταζόπουλος και Ηλ. Ιακωβίδης ενώ δεν έπραξαν το ίδιο ο Κ. Ναλμπάντης και ο Μιχ. Χαλκίδης (γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς παρευρισκόμενους συνδημότες μας).
Στις ομιλίες τους οι τρεις εστίασαν στις αλλαγές που επέφερε στην καθημερινότητα των Δήμων ο νέος εκλογικός νόμος και οι τροποποιήσεις του, αναφέρθηκαν στην ανάγκη συνεργασίας ώστε να “πάνε μπροστά” οι Δήμοι ενώ ευχαρίστησαν τους ψηφοφόρους τους και διαβεβαίωσαν ότι θα κινηθούν με πνεύμα τέτοιο ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο με αποσπάσματα από την τελετή της ορκωμοσίας καθώς και δηλώσεις από το δήμαρχο Π. Γκυρίνη και δημοτικούς συμβούλους.

βίντεο

 

 

φωτογραφίες