Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Στις 25 Αυγούστου η ορκωμοσία των αιρετών στο Δήμο Αλεξάνδρειας – και το ενδιαφέρον στη… ρυμοτομία!

Η… ρυμοτομία θα παίξει κι αυτή το ρόλο της

Το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των αιρετών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 26ης Μαϊου / 2 Ιουνίου 2019 (ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι κοινότητας και οι πρόεδροι των κοινοτήτων).
Η συνεδρίαση, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος, είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Φυσικά, πέραν της διαδικασίας αυτό που θα έχει (παραπολιτικό και όχι μόνο!) ενδιαφέρον θα είναι το … ρυμοτομικόν της ιστορίας: που θα καθίσουν τα μέλη των πέντε δημοτικών παρατάξεων. Αν και αυτό – κατά την ταπεινή μας γνώμη – δεν θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο στην επόμενη τετραετία (και αυτό να το θυμάστε από τώρα!).

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας αναφέρονται τα ακόλουθα:

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, από την διενέργεια των εκλογών της 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2019 , σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/ΕΠ/2019 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., ώστε σε δημόσια συνεδρίαση, να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 40 του Ν.4555/2018, ορκωμοσία.