Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική πολιτισμός - ψυχαγωγία

Η ταινία “Ντάμπο” προβάλλεται την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας (βίντεο)

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου, στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας θα προβληθεί η παιδική ταινία “Ντάμπο”.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη και η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ.

Δυο λόγια για την ταινία:

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν.

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.

Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.