Κατηγορίες
εκλογές

Τη Βέροια επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου

Τη Βέροια επισκέφθηκε ο απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου, στο πλαίσιο μιας επίσκεψης – αστραπή που κάνει στην Κεντρική Μακεδονία, ο αρχηγός της Νέα Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία συμπεριελάμβανε εκτός από την Ημαθία την Πιερία και την Πέλλα ενώ θα τελειώσει στη Θεσσαλονίκη. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ένα πράγμα: ότι η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα που θα φέρει στις 3 αυτές περιοχές, και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες της προεκλογικής περιόδου ο αρχηγός της ΝΔ επέλεξε να τις περάσει στην Κεντρική Μακεδονία.

Ίσως το κλειδί, όπως λένε κάποιοι, για την αυτοδυναμία της ΝΔ και μια σχετικά άνετη πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή να βρίσκεται στις τετραεδρικές Ημαθία, Πέλλα ή Πιερία ;;; Ποιος ξέρει…

Ο Κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, εμείς οι πολιτικοί ολοένα και θα μιλάμε λιγότερο, και ο λόγος θα περνά στους πολίτες» (…) Η Κυριακή, μεθαύριο, θα είναι μια κρίσιμη ημέρα για την πατρίδα μας. Τώρα πια σταματούν τα λόγια, και η ευθύνη της πράξης και της συμμετοχής περνά στον ελληνικό λαό (..)
Δώστε μου τη δύναμη την επόμενη ημέρα να πάω στις Βρυξέλλες ως ισχυρός Πρωθυπουργός για να διαπραγματευτώ μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, για να μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα, για να διαπραγματευτώ για λογαριασμό των αγροτών μας την καλύτερη δυνατή νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή πολιτική εντολή.