Κατηγορίες
εκλογές

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΙΝΑΛ

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ήταν ο ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ που έγινε στη Βέροια το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουλίου.

Της ομιλίας Χρηστίδη προηγήθηκε μια τελευταία παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία (Γκιόνογλου, Μπρουσκέλης, Παπακωνσταντίνου, Σαββίδου, Τορορή, Χατζηαθανασίου). Πριν πάει στη Βέροια ο ομιλητής επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια ενώ μετά από τη Βέροια πήγε στη Νάουσα.

Στην ομιλία του ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, το ρόλο που έπαιξε το ΠΑΣΟΚ στην μεταπολιτευτική περίοδο, στην αύξηση του βιοτικού επιπέδου και στην επαναφορά στο δημόσιο βίο μεγάλου τμήματος του λαού που μέχρι το 1981 ήταν παραγκωνισμένο, αναφέρθηκε στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 και μετά, στηλίτευσε τη συμπεριφορά παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχαν στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι είναι η βασική υπεύθυνη για την διόγκωση του χρέους από το 2004 μέχρι και το 2009.

 

Επίσης αναφέρθηκε σε παραδείγματα άλλων χωρών που είχαν Μνημόνια, όπως στην Πορτογαλία, στην Ισπανία ή την Κύπρο, και είπε πως εκεί βγήκαν γρήγορα από αυτά λόγω συνεννόησης που έκαναν μεταξύ τους τα μεγάλα κόμματα.

 

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να απορρίψουν στην κάλπη τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ και να επιλέξουν το ΚΙΝΑΛ, το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μπορεί να φέρει ξανά την αλλαγή γιατί “αξίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να έχουμε καλύτερες ημέρες”.