Κατηγορίες
αθλητικά πάλη

Ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παλαιστές του Ημαθίωνα

Σε τρεις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παλαιστικού συλλόγου Αλεξάνδρειας “Ο Ημαθίων”.

Η πρώτη φιλοξενήθηκε από 26 έως και 29 Ιουνίου στην Κρακοβία της Πολωνίας, όπου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων και παγκορασίδων οι, Παπασταματίου Κωνσταντίνος και Αποστολίδης Άγγελος υπό την προπονητική καθοδήγηση του Σαββίδη Νεκτάριου απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες σε μια δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση.

Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας στο 2ο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης Meteora Wrestling Academy που φιλοξενήθηκε στην πόλη των Τρικάλων από 28 έως και 30 Ιουνίου 2019, με την κατάκτηση δύο (2) χρυσών, ενός (1) αργυρού και ενός (1) χάλκινου μεταλλίου .

Η αθλητική διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών από 5 χώρες (Ελλάδα, Σερβία, ΗΠΑ, Ρωσία και Βουλγαρία).

Πιό συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι, Παραλίκας Ηλίας και Στεφανίδη Ναταλία, αργυρό μετάλλιο ο Πόλος Νικόλαος, και χάλκινο μετάλλιο ο Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος ενώ ο Γαβριηλίδης Σάββας κατετάγει 5ος.

Η αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν αυτή την Κυριακή στην Παραλία Κατερίνης όπου θα φιλοξενηθεί το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο. Στην διοργάνωση ο Ημαθίωνας θα συμμετάσχει με τους: Γεμενετζίδη Γεώργιο (+90 κιλά ανδρών), Γκουγκούδη Δημοσθένη (90 κιλά ανδρών) και Γκουγκούδη Γεωργία (60 κιλά νεανίδων).