Κατηγορίες
αθλητικά πάλη

Δύο αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο για τον Ημαθίωνα

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 14 Ιουλίου τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Πάλης στην Άμμο Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν στην Παραλία Κατερίνης, με την συμμετοχή και αθλητών του Ημαθίωνα.

Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 400, με την Παλαιστικό Σύλλογο της Αλεξάνδρειας να εκπροσωπείται από τους Γεμενετζίδη Γεώργιο στους άνδρες και την Γκουγκούδη Γεωργία τόσο στις νεάνιδες όπου ανήκει ηλικιακά, όσο και στην κατηγορία των γυναικών.

Την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο των 60 κιλών κατέκτησε και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες η Γκουγκούδη, με την επίδοση στις γυναίκες να αποτελεί και κριτήριο για την συμμετοχή της με την εθνική ομάδα, στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Αθλημάτων Παραλίας που θα φιλοξενηθούν στην Πάτρα τέλη Αυγούστου.

Ο Γεμενετζίδης, αγωνίστηκε στα +90 κιλά ανδρών, σε μια δύσκολη κατηγορία με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, χωρίς να καταφέρει να επιτύχει κάποια διάκριση.

Τα συγχαρητήρια προς τους αθλητές, ασχέτως επιτυχίας, εξέφρασε το Δ.Σ. του συλλόγου και εύχεται καλή επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες.