Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Τα ανατέλλοντα αστέρια του βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και σε τρεις αθλήτριες που ξεκίνησαν από πολύ μικρές το βόλεϊ και πλέον αγωνίζονται στο πρωτάθλημα γυναικών αναφέρεται σε ενημερωτικό του το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, “Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου η ανάδειξη όλο και περισσοτέρων ταλέντων. Διαχρονικά έχουμε αναδείξει μεγάλα ταλέντα που έχουν κάνει πλούσια καριέρα στο βόλεϊ. Έτσι και φέτος τρία κορίτσια γυμνασίου θα αποτελούν βασικό κομμάτι της γυναικείας μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για τις Νάσια Παπαδήμα, Αλεξάνδρα Παπαζήση και Κατερίνα Μάρτου.

Τρία ταλέντα του Συλλόγου, ξεκινώντας το βόλεϊ από πολύ μικρή ηλικία (8 ετών) και με την “εργατικότητά” τους μέσα στο γήπεδο κέρδισαν μία θέση στην γυναικεία ομάδα.

Με την κίνηση αυτή τόσο η Διοίκηση όσο και το προπονητικό team στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλες τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες ότι μέσα από το βόλεϊ και την σκληρή προπόνηση θα αποκτήσουν πλούσιες εμπειρίες!

Αλεξάνδρα, Κατερίνα και Νάσια σας ευχόμαστε να έχετε μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη Υγεία και Επιτυχίες τόσο στο γήπεδο όσο και στο σχολείο!!!”