Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Μεγάλη μεταγραφή για τον ΓΑΣ – έκλεισε συμβόλαιο με έμπειρη και με διακρίσεις βολεϊμπολίστρια

Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας (που τη χαρακτηρίζει ως “Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου”) με την 22χρονη Αρνάκη Ελισσάβετ ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και έτσι η χαλκιδικιώτισσα αθλήτρια με καριέρα στο εξωτερικό, Αρνάκη Ελισσάβετ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά την φανέλα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, “Μετά από διαπραγματεύσεις, η πολυπόθητη Ελισσάβετ, καθώς είχε πολλές προτάσεις να αγωνιστεί σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας, έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο που της προσέφερε η Διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Είναι μόλις 22 ετών, έχει ύψος 1,73 κι αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνιος. Ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 11 ετών στον Π.Ο. Νέων Μουδανιών. Το πλούσιο ταλέντο της φάνηκε από νωρίς. Αγωνίστηκε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας των Μουδανιών.

Την σεζόν 2014-15 κάνοντας μια εκπληκτική σεζόν πήρε το βραβείο της MVP στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΠΕΣΘ! Ο τίτλος κι η βράβευση αυτή έφεραν πρόταση από το εξωτερικό !
Την σεζόν 2015-16 πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Πολωνίας και συγκεκριμένα στη Wisla Krakow (Βίσλα Κρακοβίας). Η απόδοσή της κέντρισε το ενδιαφέρον κι άλλων μεγάλων ομάδων με αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική περίοδο να πάρει κι άλλη μεταγραφή.
Το 2016-17 αγωνίστηκε στην ομαδα Stalos Staniatki της Πολωνίας.
Την σεζόν 2017-18 προσωπικοί λόγοι την ανάγκασαν να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Έτσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα του Μυγδανιακού.
Το 2018-19 αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας.

Την ερχόμενη σεζόν η Ελισσάβετ Αρνάκη θα κοσμεί τα γήπεδα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!!!

Ελισσάβετ Αρνάκη σε καλοσορίσουμε στον κάμπο της Ημαθίας. Καλώς ήρθες σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Μακεδονίας. Τον Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!”