Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: συνεχίζουν η Βιβή Πουρλιοτοπούλου και οι αδελφές Χουτζοπούλου

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ανακοίνωσε την συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τρεις ακόμη αθλήτριες που θα στελεχώσουν το “πλούσιο ρόστερ” της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Πρόκειται για τις Βιβή Πουρλιοτοπούλου – ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ποτέ ο σύλλογός – και τις “πολλά υποσχόμενες” αδελφές Χριστίνα και Κική Χουτζοπούλου.


Η Βιβή Πουρλιοτοπούλου είναι 17 ετών κι αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνιος. Ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες του Γ. Α. Σ. κι έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Έχει συμμετάσχει σε κλιμάκια της προεθνικής και πέρσι έκανε την κορυφαία της σεζόν καθώς ήταν ένα από τα κύρια επιθετικά “όπλα” της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η 18χρονη Χριστίνα Χουτζοπούλου επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά την περσινή της απουσία. Σημαντική προσθήκη καθώς αγωνίζεται στην νευραλγική θέση του λίμπερο. Επί χρόνια αθλήτρια του Γ. Α. Σ. αγωνιζόμενη κι αυτή σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.
Η Κική Χουτζοπούλου ακόμη ένα αυθεντικό ταλέντο που βγήκε από τα σπάργανα του συλλόγου. Είναι 17 ετών κι αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνιος. Πέρυσι μαζί με την Πουρλιοτοπούλου Β. αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Κική, Χριστίνα και Βιβή σας ευχόμαστε να έχετε μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη Υγεία και Επιτυχίες !“, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.