Κατηγορίες
αθλητικά

2ο θερινό Αθλητικό Camp από την Ακαδημία Στίβου “Βέλος”

Η Ακαδημία Στίβου ΒΕΛΟΣ έπειτα από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν επιστρέφει με το 2ο θερινό Αθλητικό Camp !

Όπως και πέρυσι, σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα, γνωρίζοντας νέα αθλήματα σε στεριά και θάλασσα! Ναι .. ναι όπως το ακούσατε και σε νερό !

Αφού λοιπόν οι μικροί μας φίλοι μάθουν να ισορροπούν μέσα από το άθλημα της ενόργανης, θα συγκεντρωθούν, θα σημαδέψουν και θα τοξεύσουν με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών τοξοβολίας που έρχονται αποκλειστικά για μόνο για αυτούς !


Το ταξίδι όμως δεν τελειώνει εδώ !

Μέσα από το volley, τα παιδιά θα αναπτύξουν το αίσθημα της συνεργασίας και της ομαδικότητας, αξίες που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή !
Εκτός από τον Τσιτσιπά φέτος, την καλύτερη αθλητική περίοδο διανύει και η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ ! Έτσι , όπως αυτή έφτασε στην κορυφή έτσι κι εμείς θα φτάσουμε στην κορυφή, μαθαίνοντας με τη σειρά μας αυτό το απίστευτο και φαντασμαγορικό άλμα !

Στην αρχή αναφέραμε αθλήματα νερού .. για αυτό και στο φετινό camp θα γίνουνε και εμείς οι ίδιοι ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ της δικής μας βάρκας . Κωπηλασία λοιπόν στην περιοχή του Μηδέν !

Από όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι φυσικά δεν θα ελειπαν τα διασκεδαστικά παιχνίδια ! Στόχοι , σπηλιές, κρυφά μονοπάτια, σφεντόνες και παιχνίδια με νερό περιμένουν να τα εξερευνήσει κάθε μικρός μας φίλος !
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας να περάσουμε δύο βδομάδες γεμάτες παιχνίδι !

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει …

και οι προπονητές : Μπλαχάβα Μαρία (volley), Παναπακιδης Γιώργος (Στίβος- kids athletics ), Δαλκυρανης Τάσος (ενόργανη), Χαρίσης Γιάννης (τοξοβολία) Μυσιροπουλου ειρήνη (κωπηλασία) καθώς και η Έφη Μελιού (εκπαιδευτικός) που θα κρατάει συντροφιά τους μικρούς μας φίλους όταν κουράζονται με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια!

Για περισσότερες πληροφορίες στους προπονητές που θα πλαισιώσουν και αυτοί με τη σειρά τους και στη θερινή περίοδο, το camp
Τσαρούχα Ντίνα 6943981065
Μυλωνάς Ζαχαρίας 6980035818