Κατηγορίες
εκλογές Ημαθία Κίνημα Αλλαγής

Το ψηφοδέλτιο του παρουσίασε το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στην Ημαθία έκανε το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου το Κίνημα Αλλαγής. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγινε στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ στην Αλεξάνδρεια.

Τους υποψηφίους Γκιόνογλου Μπάμπη, Μπρουσκέλη Νίκο, Παπακωνσταντίνου Θόδωρο, Σαββίδου Ειρήνη, Τορορή Μαρία και Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου παρουσίασε ο γραμματέας Ημαθίας Κ. Ασλάνογλου (η κα Σαββίδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε στην παρουσίαση στην Αλεξάνδρεια).

Τόσο ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ όσο και οι υποψήφιοι άσκησαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκαν στην ανάγκη να ανασυνταχθεί ο χώρος της κεντροαριστεράς (που όπως είπαν δεν εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και να μπει φραγμός – όπως είπαν – στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας ενώ αναφέρθηκαν στην επόμενη μέρα που όπως επεσήμαναν πρέπει να είναι διαφορετική γιατί το έχει ανάγκη η χώρα να το ζήσει, μετά από τη διακυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση, εφόσον το Κίνημα Αλλαγής έχει στις 7 Ιουλίου την τρίτη θέση θα ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να ενωθούν πολιτικές δυνάμεις και να αντιμετωπιστούν οριστικά τα προβλήματα της χώρα που “κληροδότησαν” τα Μνημόνια και η κρίση.

Κατά την παρουσίαση ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κ. Ασλάνογλου έκανε για μια ακόμη φορά αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και στο ψηφοδέλτιο του. Αναφερόμενος προφανώς στους Α. Τόλκα και Θ. Θεοχαρόπουλο είπε ότι “αποτελεί ανακούφιση για εμάς το γεγονός ότι δεν τους έχουμε ανάμεσά μας” και τους χαρακτήρισε ως “υπουργούς μιας χρήσης – υπουργούς ορισμένου χρόνου” ενώ είπε πως είναι πολιτικά απαράδεκτο το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται λίστες τηλεφώνων μελών του ΚΙΝΑΛ.

Επίσης ανακοινώθηκε και η διοργάνωση μιας εκδήλωσης – ομιλίας και στην Αλεξάνδρεια την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, με ομιλητή κάποιο προβεβλημένο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ από την κεντρική πολιτική σκηνή.