Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Πανταζόπουλος: “Από την 1η Σεπτεμβρίου θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να προωθήσουμε τις προγραμματικές θέσεις μας”

Με αφορμή τη σημερινή επανακαταμέτρηση που έγινε στη Βέροια (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση) ο Αργύρης Πανταζόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας”,σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  αναφέρει τα εξής:

“Μετά τη σημερινή οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους τους υποψηφίους, δημοτικούς και κοινοτικούς, συμβούλους του συνδυασμού μου ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ που μέ τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, συμπορεύθηκαν μαζί μου και μοιράστηκαν το όραμά μου για το Δήμο Αλεξάνδρειας.

Δώσαμε μαζί ένα καθαρό και έντιμο αγώνα, κερδίσαμε στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και κρατάμε την εκτίμηση και την αναγνώριση του κόσμου για τα προσόντα και τις δυνατότητές μας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου οι 8 εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι και οι εκλεγέντες κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μου θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να προωθήσουμε τις προγραμματικές θέσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα συμβούλια των Κοινοτήτων.

Με ενότητα, με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης στα θετικά, με προτάσεις για το καλό του τόπου και όχι για ταπεινά προσωπικά συμφέροντα που δεν μάς αφορούν. Χωρίς συναλλαγές και χωρίς σκιές που τις αφήνουμε σε άλλους που τις γνωρίζουν καλά. Πάντα με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια για τις αρχές μας.

Γιατί τελικά πάντα το φως νικά το σκοτάδι. Και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να πετύχουμε, μπορούμε να φέρουμε την ελπίδα στο Δήμο Αλεξάνδρειας!”