Κατηγορίες
εκλογές Ημαθία Μπρουσκέλης Νίκος

Νίκος Μπρουσκέλης: “το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διασφαλίσει την πολιτική και οικονομική σταθερότητα στη χώρα”

Σε δήλωσή του με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία και την δική του υποψηφιότητα ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Νίκος Μπρουσκέλης αναφέρει:

“Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια μιας οικονομικής και κοινωνικής δυστοπίας, οι Ημαθιώτες μπορούμε ξανά να αναπνεύσουμε και να ονειρευτούμε, αφού, μια από τις χειρότερες κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά φτάνει στο τέλος της.

Ο Σύριζα δοκιμάστηκε και απέτυχε.

Οι πολίτες που τους πίστεψαν είναι σήμερα βαθιά απογοητευμένοι και δεν έχουν κανέναν λόγο πλέον να στηρίξουν μια κυβέρνηση που δεν πήρε ποτέ στα σοβαρά τις ανάγκες των πολλών, ενώ παράλληλα προσπάθησε να διαχωρίσει την κοινωνία σε δυο τάξεις: από τη μία η ελίτ που βρήκε θέση ακόμα και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη, μια στρατιά ανέργων που φυτοζωεί με επιδόματα.

Δεν παρέλειψαν να τιμωρήσουν την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, την μεσαία τάξη, βαφτίζοντας τα όλα αυτά «κοινωνική πολιτική».

Ωστόσο, όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδώσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Μια Νέα Δημοκρατία που ζει με τα δικά της βαθειά αδιέξοδα, και που πάρα τα όσα εξαγγέλλει ο αρχηγός της, όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται να γίνουν για να εξέλθουμε από την κρίση. Μια Νέα Δημοκρατία που υποκρίνεται την μεταρρυθμιστική δύναμη ενώ γνωρίζουν όλοι ότι στους κόλπους στης έχουν εμφιλοχωρήσει τα πιο ακραία στοιχεία που ενδέχεται την επόμενη μέρα να κυριαρχήσουν. Θα το επιτρέψουμε;

Η επόμενη μέρα είναι κρίσιμη και ο κίνδυνος να μπούμε ξανά σε μια νέα περιπέτεια είναι κοντά αν δεν προσέξουμε.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε μια πολιτική δύναμη που θα έχει την πείρα του ΠΑΣΟΚ, και την γνώση της διαχρονικής προοδευτικής Δημοκρατικής παράταξης, που σήμερα εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής, για να διασφαλίσει την πολιτική και οικονομική σταθερότητα στη χώρα. Τα δύο κινήματα που η εξέλιξη τους είναι το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.), είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.

Σε ο, τι με αφορά, κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, όχι για να κάνω πολιτική καριέρα, άλλωστε η επιστήμη μου δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια, αλλά από ένα ηθικό χρέος απέναντι στην ιστορία του τόπου και της δημοκρατικής παράταξης. Ένα ηθικό χρέος απέναντι σε έναν ταλαιπωρημένο από την αδικία τόπο, που προσπάθησε μεν σκληρά αλλά δεν δικαιώθηκε.

Δική μου αποστολή και ηθική υποχρέωση, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του να φτάνουν στη δικαίωση. Για αυτό τον λόγο ζητώ την στήριξή σας. Από σήμερα λοιπόν και επίσημα στον αγώνα για την Ελλάδα που αγαπάμε για την Ημαθία που ονειρευόμαστε.

Ο εργαζόμενος, ο επαγγελματίας, ο αγρότης, ο συνταξιούχος και περισσότερο απ όλους ο άνεργος, την Κυριακή 7 Ιουλίου, θα έχει την ευκαιρία να αποτρέψει όλους τους παραπάνω κινδύνους και να κάνει το Κίνημα Αλλαγής την εγγυήτρια δύναμη της χώρας, δίνοντας μας την ευκαιρία αφενός να δουλέψουμε παραγωγικά και να επανορθώσουμε παραλήψεις και αστοχίες του παρελθόντος, και αφετέρου, να γίνουμε ξανά οι πρωταγωνιστές αυτής της αλλαγής που θα βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο και θα την πάει ένα βήμα στο μέλλον.