Κατηγορίες
διαδίκτυο τεχνολογια - υπολογιστές - διαδίκτυο

Μια νέα και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα έρχεται σύντομα

Μια νέα ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που θα ‘χει επίκαιρη, ανεπίκαιρη και ενδιαφέρουσα θεματολογία (αλλά και πολύ χιούμορ, που λείπει) έμαθα πως θα κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών συσκευών μας εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος.
Όπως μου ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ο διαχειριστής της, τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα και μένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες για να τη δούμε στις οθόνες μας.

Εγώ να ευχηθώ “καλοτάξιδη” και με πολλά πολλά views και κλικ και likes και κοινοποιήσεις (και άλλα τέτοια ωραία), γιατί όσο πιο πολλά τα sites και τα blogs της περιοχής, τόσο το καλύτερο για όλους εμάς τους αναγνώστες.

Κάποιοι τώρα θα πείτε “Έλεος! δεν έχουμε ήδη αρκετές σελίδες;;”

Θα σας απαντήσω με κάτι που μου είχε πει πριν από 12 χρόνια, όταν ξεκινούσα την Περισκόπηση, κάποιος εμπειρότερος τότε από εμένα στο θέμα:

– τα καλά, αυτά που κρύβουν πραγματική δουλειά από πίσω κι στοχεύουν σε σκεπτόμενους αναγνώστες μένουν και έχουν σταθερότητα.
– τα υπόλοιπα απλά κάνουν έναν κύκλο που έχει μεταβαλλόμενη διάρκεια και κορυφώσεις και στη συνέχεια είναι θέμα χρόνου να πέσουν οριστικά στην ανυποληψία.

Είχε απόλυτο δίκιο, γιατί αργά ή γρήγορα όλα φαίνονται …