Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Μέχρι το μεσημέρι τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) θα έχουν γνωστοποιηθεί τα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου / 2ας Ιουνίου 2019.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο όσον αφορά τα επίσημα στοιχεία για τους σταυρούς προτίμησης, αφού επιτέλους θα σταματήσουν οι κάθε είδους φήμες, διαρροές της πλάκας, εικασίες κλπ και θα μάθουμε ποιος/ποια εκλέγεται.

Αυτό το τονίζω, γιατί από την προηγούμενη Τρίτη και μετά είχαμε συνεχώς τηλεφωνήματα – τόσο από υποψηφίους όσο και από ψηφοφόρους ΟΛΩΝ των συνδυασμών, καλούς φίλους της Περισκόπησης – που ζητούσαν να μάθουν τους σταυρούς.


Η απάντηση ήταν μια, η ίδια απάντηση που δίνουμε εδώ και δώδεκα (12) χρόνια: “περιμένουμε τα αποτελέσματα που θα δώσει το Πρωτοδικείο.”

Δώδεκα χρόνια τώρα η Περισκόπηση ποτέ δεν ανέδειξε από μόνη της και επειδή το ήθελε κανέναν δήμαρχο, ποτέ δεν ανέδειξε κανέναν δημοτικό σύμβουλο, ποτέ δεν ασχολήθηκε με στοιχεία που ήταν φήμες. Και όποτε υπήρχε σε ανάρτηση κάποιο αποτέλεσμα, γράφαμε με τεράστια γράμματα “ανεπίσημα στοιχεία” ή ήταν τριπλοτσεκαρισμένα πρώτα και αυτό αποδεικνύονταν στη συνέχεια από τα γεγονότα. Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή, για να ξέρετε κι εσείς τι διαβάζετε, κλπ κλπ κλπ….

Η αξιοπιστία είναι το πρώτιστο για εμάς. Γιατί το να ανεβοκατεβάζουμε και να εξαφανίζουμε αναρτήσεις, βίντεο κλπ είναι απλά ρεζιλίκι και τίποτε περισσότερο (περισσότερα για το θέμα σε άλλη ανάρτηση, όταν θα έρθει η ώρα).

Στην ουσία, στο τέλος, οι εκλογές είναι αριθμοί. Αριθμοί που τους δίνουν οι ψηφοφόροι στους συνδυασμούς και που τους επιβεβαιώνουν τα Πρωτοδικεία.

Αυτά για εισαγωγή, περισσότερα όταν θα έχουμε στη διάθεσή μας τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία, για να σας πούμε τους 33 που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.