Κατηγορίες
κοινωνία

Ευχαριστήρια από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

ΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ;

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι», λένε οι σοφότεροι κι αλήθεια είναι πως όταν συμμετέχεις σε μια δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα πολλά λόγια περιττεύουν.
Παρ’ όλα αυτά, οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, το Προσωπικό και ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν και να μην αναφέρουμε τα θετικά που παρατηρήσαμε κατά την διεξαγωγή της μεγάλης Συναυλίας Αγάπης στο Συνεδριακό Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας με τίτλο «Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν», από την Αντιγόνη του Σοφοκλή (Δε γεννήθηκα για να μισώ αλλά για ν αγαπώ).

Χαρακτηρίζουμε επιτυχή την συναυλία, κυρίως, επειδή ο κόσμος την αγκάλιασε, την στήριξε και την έκανε δική του! Μια βραδιά αφιερωμένη στην Αγάπη !! Ήταν μια συγκινητική βραδιά πολιτισμού, προσφοράς, αλληλεγγύης.

Ας αποτελέσει έναν ύμνο στο θείο δώρο της Αγάπης Είθε να γεμίσει τις ψυχές και τις καρδιές μας και να μας δίνει δύναμη για την καθημερινότητά μας. Ήσασταν όλοι εκεί για “Τα Παιδιά της Άνοιξης”!!!

Αυτοί που Νοιάζονται πραγματικά Κάθε φορά.
Ο Πατέρας Διονύσιος από το Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας
Οι βουλευτές του Ν Ημαθίας οι κ.κ.:, Χρήστος Αντωνίου, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Φρόσω Καρασαρλίδου
Η περιφερειακή Σύμβουλος η κα Νίκη Καρατζιούλα
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας ο κος Στέφανος Δριστάς
Η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξάνδρειας η κα Κική Αμοιρίδου
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας Δήμου Βέροιας κος Γεώργιος Σοφιανίδης
Από το Δικηγορικό Σύλλογο και νέος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας ο κος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης
Οι υποψήφιοι Βουλευτές της περιοχής οι κ.κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ,Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Στέργιος Καλπάκης.
Eκπρόσωποι από την αστυνομική Διεύθυνση Αλεξάνδρειας

Τι να κρατήσεις, λοιπόν, από αυτήν την μαγική βραδιά;
Μια λέξη μόνο, την ενότητα. Είναι στο αίμα μας να γινόμαστε ένα, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και το αποδείξαμε περίτρανα όλοι μαζί!

Το Δ. Σ. Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Νόρα Σαρκατζή


Αγαπητοί φίλοι της καρδιάς μας,
Οι ωφελούμενοι, του ΚΔΗΦ ‘’Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ το προσωπικό και ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υπέροχη μοναδική παράσταση που μας δώσατε την ευκαιρία την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας με τίτλο«Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν», από την Αντιγόνη του Σοφοκλή (Δε γεννήθηκα για να μισώ αλλά για ν αγαπώ).

Ενώσατε τις φωνές σας και τις καρδιές σας σε μια συναυλία αγάπης αφιλοκερδώς για το έργο μας !
Η παιδική Χορωδία Μελίκης
Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας
Το Χορευτικό Τμήμα Νεοκάστρου
Η εκπαιδευτικός κα Κατερίνα Πασιοπούλου επιμελήθηκε το Συντονισμό την επιμέλεια κειμένων και τη σκηνοθεσία
Η κα Κατερίνα Σωτηρίου την ενορχήστρωση – χοροδιδασκαλία

Χαρισματικοί ερμηνευτές μουσικοί, χορευτές και χορωδίες ενηλίκων και ανηλίκων με τη μελωδική φωνή του ερμηνευτή κ Δημήτρη Ερατεινό δημιούργησαν μια πανδαισία συναισθημάτων.

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης ‘’ΕΡΑΣΜΟΣ’’που αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η αγάπη πολλαπλασιάζεται όταν μοιράζεται!!!

Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Μας διδάξατε με πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε ,και να αγαπιόμαστε, να προσφέρουμε ,να συνεργαζόμαστε ,να τολμάμε.

Η παράστασή σας ήταν άρτια προετοιμασμένη από κάθε άποψη ,τόσο από τη δραματοποίηση, την ερμηνεία των ηθοποιών ,τη μουσική επένδυση όσο και από την εμψύχωση και τη δραματοποίηση.
Τα Παιδιά μας, όσο σοβαρά κινητικά και νοητικά προβλήματα αντιμετωπίζουν ,συμμετείχαν αυθόρμητα, χόρεψαν τραγούδησαν με την καρδιά τους.

Πρέπει να επισημάνουμε ιδιαίτερα ότι εντυπωσιαστήκαμε από την ευαισθησία και την πολύ ζεστή και έμπειρη προσέγγιση που επιδείξατε στα παιδιά μας .
Ελπίζουμε να ήμασταν καλοί οικοδεσπότες για εσάς, δυνατοί στο χειροκρότημα και να μας επισκεφτείτε εκ νέου στο μέλλον με κάποια καινούρια παράσταση.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους !

Το Δ. Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος, Νόρα Σαρκατζή

Για “Τα Παιδιά της Άνοιξης”
Αικατερίνη Στογιάννη, Διοικητική Διευθύντρια