Κατηγορίες
εκλογές

Αστυνομία και Πυροσβεστική επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Νίκη Καρατζιούλα

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας βρέθηκε, την Πέμπτη 20η Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ στην Ημαθία, Νίκη Καρατζιούλα.

Γνώστης των προβλημάτων, αλλά και της προσφοράς των σωμάτων ασφαλείας στην Ημαθία η ίδια, από την θητεία της ως περιφερειακής συμβούλου, δήλωσε:

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η Ελληνική Αστυνομία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, είναι πάντα μάχιμη στο καθήκον της ασφάλειας των πολιτών.

Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ανάληψη της πρωθυπουργίας την Κυριακή 7η Ιουλίου, να προσλάβει ικανό αριθμό νέων αστυνομικών που θα ενισχύσουν το σημαντικό έργο της ΕΛ.ΑΣ. Εύχομαι Δύναμη και Υγεία στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο Σιμούλη, τους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Τους ευχαριστούμε για το αίσθημα προστασίας που μας προσφέρουν.

Τις ίδιες ευχαριστίες μετέφερα στον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Αντιπύραρχο κ. Παλαμούτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους πυροσβέστες του, γιατί βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας»