Κατηγορίες
παιδεία πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Αλεξάνδρεια – δόθηκαν οι τίτλοι του τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Κοινωνικού Πανεπιστήμιου Ενεργών Πολιτών

Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας η τελετή λήξης του τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Κοινωνικού Πανεπιστήμιου Ενεργών Πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά τίτλοι σπουδών ενώ οι μικροί συγγραφείς διάβασαν κομμάτια από τα έργα που από κοινού έγραψαν και τυπώθηκαν – “Το στοιχειωμένο σπίτι” και “Ο Χαμένος θησαυρός”, τα έργα των μικρών μας συγγραφέων εκτυπώθηκαν κι έγιναν βιβλιαράκια (με την υποστήριξη δυο χορηγών, των κυριών Κικής Αμοιρίδου και Κικής Γλυκού) και διανεμήθηκαν στα παιδιά μαζί με άλλα βιβλία και αναμνηστικά δωράκια για το καλοκαίρι.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς, ο οποίος επιβεβαίωσε την υποστήριξη του Δήμου Αλεξάνδρειας στο θεσμό που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και έχει επιτυχία.

Όπως ανακοινώθηκε, για τη νέα περίοδο το τμήμα δημιουργικής γραφής για παιδιά θα ενισχυθεί, θα υπάρξουν και άλλα παιδαγωγικά εργαστήρια, μαθήματα από συγγραφείς ενώ για πρώτη φορά από το Σεπτέμβριο θα δημιουργηθεί τμήμα ενηλίκων για μαθήματα ψυχολογίας. Για εγγραφές σε αυτό υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα που ήδη είναι ανοιχτή από 15 Ιουνίου.