Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

“Επιστροφή” Χαλκίδη μετά από 20 μέρες: “Η μόνη φερέγγυα επιλογή διεξόδου από τα αδιέξοδα, είναι η Νέα Δημοκρατία”

“Επιστροφή” Χαλκίδη μετά από 20 μέρες, σχεδόν ταυτόχρονα και για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είχαμε χθες και “επιστροφή” του Κ. Ναλμπάντη.

Ο δεύτερος έκανε την Παρασκευή εμφάνιση στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του ΚΙΝΑΛ στην Αλεξάνδρεια, ο Μιχάλης Χαλκίδης κάνει το come back με γραπτή δήλωση – και αυτός με αφορμή τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Σε λίγες μέρες δίνεται η ευκαιρία στους Έλληνες πολίτες να απαλλαγούν δια της ψήφου και μετά από τέσσερα χρόνια αντιφατικών πολιτικών, από την πιο καταστροφική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Προφανώς η απερχόμενη κυβέρνηση αφήνει φεύγοντας “πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμμένους”.

Η μόνη φερέγγυα επιλογή διεξόδου από τα αδιέξοδα, είναι η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον αγώνα αυτό έχουμε χρέος όλοι μας, παραμερίζοντας τις όποιες δικαιολογημένες ή μη πικρίες και διαφορετικές θεωρήσεις, να στρατευθούμε.

Σαν στέλεχος και πρώην βουλευτής της παράταξης, έχω χρέος και θα το τιμήσω στο ακέραιο, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την μεγαλύτερη δυνατή νίκη της παράταξης. Στον αγώνα αυτό καλώ όλα τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους παλαιούς συναγωνιστές να αγωνιστούμε για την σωτηρία του τόπου και την ευημερία . Δεν υπάρχουν περιθώρια δεύτερων σκέψεων.

Η μάχη είναι μία και είναι η αντικατάσταση της ερμαφρόδιτης και αντιφατικής κυβερνητικής πολιτικής του σήμερα.

Μιχάλης Χαλκίδης
π. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας