Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Ανανέωσε και η αρχηγός Δ. Χατζοπούλου

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου Δήμητρα Χατζοπούλου.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η αρχηγός του Γ. Α. Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Χατζοπούλου Δήμητρα ανανέωσε την συνεργασία της με την Διοίκηση του συλλόγου. Μετά την περσινή εκπληκτική σεζόν της Δήμητρας, καθώς ήταν απ τις καλύτερες πασέρ του πρωταθλήματος, αν όχι η καλύτερη, αποτελούσε προτεραιότητα η παραμονή της στην ομάδα.

Η Δ. Χατζοπούλου είναι 22 ετών κι έχει ύψος 1,83εκ.. Γεννήθηκε και ζει στην Αλεξάνδρεια. Σε ηλικία δέκα ετών ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του συλλόγου μας. Από νωρίς φάνηκε το πλούσιο ταλέντο της κι έγινε βασικό στέλεχος όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Αγωνίζεται αδιάκοπα, σε επίσημους αγώνες, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, εδώ και εννιά χρόνια. Μοναδικό μελανό σημείο στην καριέρα της, ο τραυματισμός που υπέστη στον αστράγαλο την σεζον 2017-’18. Την κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων αρκετούς μήνες. Το γεγονός όμως αυτό, πείσμωσε την αρχηγό μας και η σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν η κορυφαία στην καριέρα της! Με την απόδοσή της βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η Δ. Χατζοπούλου εκτός όμως από την αγωνιστική της παρουσία, αποτελεί βασικό στέλεχος της προπονητικής μας ομάδας. Και την νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει χρέη βοηθού προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου! Το έργο της σημαντικό και στο κομμάτι της προπονητικής καθώς χαρακτηρίζεται από την άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητας στις μικρές μας αθλήτριες.

Δήμητρα Χατζόπουλου… Keep walking…!”