Κατηγορίες
αγροτικά

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: “Η Ε.Κ.Ε. ξαναχτυπά”

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αυτή την φορά με την ταπεινή προβιά του συμπαθητικού νεαρού ο οποίος «θέλει να δείξει στον παππού του τα αμπελοχώραφά του» (πηγή: Λαϊκή σοφία) κεφ. Υποδείξεις περί αραιώματος των καρπών.
Με την προβιά του μετανοημένου δήθεν killer Κάιν, που θέλει ν αναστήσει τον μισοπεθαμένο αδελφό του Αβελ. (πηγή: Π. Διαθήκη).

Απλώνει δήθεν χέρι φιλίας και συνεργασίας στους αγρότες, που από τις προηγούμενες χειραψίες μαζί της ακόμη μετρούν τα δάχτυλά τους.


Με υποκρισία και φαρισαϊσμούς δεν χτίζονται οι ειλικρινείς σχέσεις κ. Αποστόλου. Με επικοινωνιακά παιχνίδια ίσως να ξεγελάτε τους αδαείς και τους άσχετους. Όχι όμως τους αγρότες.

Εφ όσον παραδέχεστε σύμφωνα με τα γραφόμενά σας την χρόνια υπολίπανση, την αδυναμία των παραγωγών να αντεπεξέλθουν στα αρκετά μεροκάματα, και την εν γένει οικονομική τους δυσκολία, θα αναγνωρίζετε προφανώς και το αίτιο. Το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από τις χαμηλές τιμές παραγωγού. Τις οποίες εσείς μόνοι αποφασίζετε.

Σας τονίσαμε και πέρσι. Όπως και κάθε χρόνο. Το αποτέλεσμα της παραγωγής είναι συνάρτηση της οικονομικής ανέχειας των γεωργών.
Η ποιότητα είναι συνάρτηση της τιμής.
Πράγματα που τα ξέρετε καλύτερα από μας. Και δεν ερχόμαστε εμείς να σας υποδείξουμε
Επομένως κάντε εσείς σωστά αυτό που πρέπει.
Για να μπορούμε να κάνουμε και μεις καλά αυτό που ξέρουμε καλύτερα από σας.

Για τον Α.Σ.Γ. Βέροιας
Ο γ γραμματέας Παπακωνσταντίνου Θ.
ο πρόεδρος Χαλκίδης Α.”