Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Συνδυασμός Γκυρίνη για ανακοίνωση Ναλμπάντη: “προσπάθησε να παραπλανήσει για μια ακόμη φορά τους δημότες”

Ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν από το πρωί στο προεκλογικό σκηνικό εξέδωσε και η παράταξη του δημάρχου και ενός εκ των δυο υποψηφίων του δευτέρου γύρου, Π. Γκυρίνη.

Να σημειωθεί ότι γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής οι Γκυρίνης και Πανταζόπουλος συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώτου, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, και συζήτησαν για θέματα που άπτονται των βασικών αρχών και θέσεων των συνδυασμών τους. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 30 λεπτά και εξερχόμενοι οι δυο δήλωσαν ότι υπήρξε απόλυτη συμφωνία στις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα και για τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για το Δήμο.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” για την ανακοίνωση του Κ. Ναλμπάντη σχετικά με προγραμματική συμφωνία μεταξύ Ναλμπάντη – Πανταζόπουλου – Χαλκίδη αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο πανικόβλητος κ. Ναλμπάντης, βλέποντας τις τελευταίες ημέρες – μετά από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών – την εμφανή στήριξη των δημοτών στο συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” και στο δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, προσπάθησε με μια μεταμεσονύχτια ανακοίνωσή του να παραπλανήσει για μια ακόμη φορά το σύνολο των συνδημοτών μας και να αναφερθεί σε “προγραμματική συμφωνία” μεταξύ του ιδίου και των κκ Πανταζόπουλου και Χαλκίδη.

Χρησιμοποιώντας με τον τρόπο που αυτός θέλει μια ιδιωτική συνάντηση που όντως πραγματοποιήθηκε, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι “με διαφάνεια και δημοκρατική λειτουργία παντού” (όπως αναφέρει στη μεταμεσονύχτια ανακοίνωσή του) έχει προχωρήσει σε προγραμματική συμφωνία με τους δυο προαναφερόμενους υποψηφίους δημάρχους και επικεφαλής συνδυασμών.

Η ρητή διάψευση, πριν από λίγη ώρα, του κ. Αργύρη Πανταζόπουλου για όσα ισχυρίζεται ο κ. Ναμπάντης ότι… “συμφωνήθηκαν” είναι η μόνη απάντηση σε όλα όσα είναι γνωστά από καιρό, εδώ και 17 χρόνια, για τον τρόπο που λειτουργούν ο κ. Ναλμπάντης και ο πολιτικός περίγυρός του: με ψεύδη και ανακρίβειες – με κινήσεις, διαδόσεις και χαλκευμένες “ειδήσεις” που παραπλανούν όχι μόνο τους δημότες αλλά και τους ίδιους τους συνεργάτες του που είναι εκτός της “ηγετικής” ομάδας του συνδυασμού του.

Οι δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας έχουν αποφασίσει από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών να στηρίξουν τον Π. Γκυρίνη και την Ώρα Ευθύνης στη συνέχιση του έργου τους. Τα μηνύματα είναι σαφή, ξεκάθαρα, εμφανέστατα: ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα πάει μπροστά, με τον Παναγιώτη Γκυρίνη δήμαρχο.

Προφανώς, ο κ. Ναλμπάντης αυτό το κλίμα δεν θέλει να το αντιληφθεί. Και μιλά για “προγραμματικές συμφωνίες” που δεν υπάρχουν, σε μια προσπάθεια να πείσει και τους τελευταίους ψηφοφόρους που του έχουν απομείνει ότι δεν άγεται και φέρεται από τρίτους, γνωστούς επίδοξους σωτήρες, που τίποτε δεν έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκαν με την πολιτική και τον τόπο.

Στις σπασμωδικές κινήσεις του πανικόβλητου κ. Ναλμπάντη απαντάμε με δυο πραγματικά γεγονότα: με την ανακοίνωση του κ. Πανταζόπουλου (που διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο την ύπαρξη οποιασδήποτε προγραμματικής συμφωνίας) και με το μηδενικό έργο του πρώην αντιδημάρχου κατά τη διάρκεια της θητείας του σε διάφορες θέσεις ευθύνης από το 2002 και μετά.

Αφήνουμε στους δημότες να κρίνουν όλα παραπάνω και τους καλούμε την Κυριακή 2 Ιουνίου να κάνουν ακόμη πιο σαφές το μήνυμα τους προς τον κ. Ναλμπάντη, κλείνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τόσο αυτόν όσο και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί.”