Κατηγορίες
κοινωνία κοινωνικά

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Σ. Τζίκα

Σε συλλυπητήριά τους για το θάνατο του Σ. Τζίκα οι συνδυασμοί “Ώρα Ευθύνης” του Π. Γκυρίνη (με τον οποίο ο Σάκης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος), “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” του Αργύρη Πανταζόπουλου και “Αξίζουμε Καλύτερα” του Κώστα Ναλμπάντη αναφέρουν τα ακόλουθα:

“Η “Ώρα Ευθύνης” εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού ανθρώπου, φίλου και συνεργάτη Θανάση Τζίκα.
Ο Σάκης πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, με μεγάλη προσφορά στον Πολιτισμό και την Παράδοση.
Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν αποτυπώνεται με λόγια. Η απώλειά του έχει στοιχίσει σε όλους μας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Παναγιώτης Γκυρίνης
Δήμαρχος Αλεξάνδρειας – επικεφαλής του συνδυασμού Ώρα Ευθύνης”


Αργύρης Πανταζόπουλος:

«Τραγική είδηση ο θάνατος του Θανάση Τζίκα, ενός νέου ανθρώπου που τίμησε την παράδοση του τόπου μας και άφησε πίσω του πλούσιο έργο στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Εκ μέρους της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ» εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Τζίκα.

Το Ρουμλούκι από σήμερα είναι πιο φτωχό»


Κώστας Ναλμπάντης:

“Η Αλεξάνδρεια θρηνεί τον θάνατο του Θανάση Τζίκα, ενός νέου ανθρώπου με πολυσχιδή δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Κώστας Ναλμπάντης”


Μιχάλης Χαλκίδης:

“Θερμά συλλυπητήρια.

Άσχημη μέρα η σημερινή. Ένας νέος άνθρωπος, ένας καλός φίλος με προσφορά ανιδιοτελή στα κοινά, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους. Καλό ταξίδι Σάκη.

Μιχάλης Χαλκίδης”