Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Στο Πλατύ μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ηλίας Ιακωβίδης

Στο πλαίσιο των περιοδειών – ομιλιών του ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου μίλησε στο Πλατύ ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ηλίας Ιακωβίδης.

Πριν απ’ την ομιλία Ιακωβίδη χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Δόμανος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσης της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε στην ομιλία του στα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Αλεξάνδρειας και των κατοίκων του.

Όπως είπε, οι υπόλοιποι έχουν σύνδεση μεταξύ τους, οι τρεις εκ των υπόλοιπων τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία ενώ ο τέταρτος υποψήφιος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν στη διοίκηση του Δήμου μέχρι πριν από λίγο καιρό.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “Οι συνεργασίες τους ήταν απροκάλυπτες” και ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκπροσωπούν ιδέες και πολιτικές παρατάξεις που εφάρμοσαν τα Μνημόνια σε τοπικό επίπεδο.

Αναφέρθηκε σε προβλήματα που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν, μεταξύ αυτών η ασφάλεια και η ανεργία,τα προβλήματα των αγροτών που εντάθηκαν μετά το κλείσιμο βιομηχανιών στην περιοχή ενώ έκανε και αναφορά στην έως τώρα παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.