Κατηγορίες
Καλαϊτζίδης Κώστας

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης για την Πρωτομαγιά

“ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”

Χαρούμενη Πρωτομαγιά για όλο τον κόσμο και Εργατική Πρωτομαγιά στην ουσία κι όχι μόνο στα λόγια. Σήμερα πέρα από ευχές υπενθυμίζουμε παντού ότι το δικαίωμα της αξιοπρεπούς εργασίας είναι προϋπόθεση κανονικότητας για μια κοινωνία ενώ για μια δομή όπως η δική μας, την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, αυτό σχετίζεται (και το κάναμε) με την αυτονόητη προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στο πλαίσιο της λειτουργίας μας αλλά και με κάτι παραπάνω που επίσης πετύχαμε μέσα από τον έγκαιρο προγραμματισμό μας: Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και συνθήκες για επενδύσεις που θα φέρουν περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές για τους εργαζόμενους.

Τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων διασφαλίζονται και με τέτοιες προϋποθέσεις κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να συμβολίζει κάθε Εργατική Πρωτομαγιά. Ναι στη μνήμη των εργατικών αγώνων, όλοι μαζί για το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία όλων αλλά και σύγχρονο αγώνα για να δημιουργηθούν περισσότερες δουλειές με αντάξιες αμοιβές. Αυτό κάναμε, κάνουμε και πετύχαμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Καλή Πρωτομαγιά λοιπόν και υπενθύμιση ότι ο φετινός Μάιος είναι ο μήνας μας, είναι αυτός που θα φέρει τη νέα εκλογική ΝΙΚΗ μας, για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ, για να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ, στα επιπλέον και στα ακόμη καλύτερα για τον τόπο μας, για όλη την Ημαθία. Καλό μήνα και με τη νίκη. Της Αλληλεγγύης, των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας.

Κώστας Καλαϊτζίδης
αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας