Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Διάψευση Πανταζόπουλου για τα περί προγραμματικής συμφωνίας: “δεν υπάρχει – η συμπεριφορά του Κ. Ναλμπάντη τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και πρέπει να ανακαλέσει άμεσα”

Με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” Αργύρης Πανταζόπουλος διαψεύδει τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κ. Ναλμπάντης για προγραμματική συμφωνία μεταξύ Πανταζόπουλου – Ναλμπάντη – Χαλκίδη.

Στην δήλωση – ανακοίνωση του Α. Πανταζόπουλου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα πριν λίγο την ύπαρξη ανακοίνωσης του Κώστα Ναλμπάντη περί δήθεν συμφωνίας μας, συνδιοίκησης και άλλων που ουσιαστικά θέλει να οδηγήσει σε ανύπαρκτο σενάριο στήριξής μου προς αυτόν.

Επειδή το ήθος μου και η εντιμότητά μου δεν μού επιτρέπουν να δεχθώ τέτοια συμπεριφορά ξεκαθαρίζω τα εξής: Την Πέμπτη το πρωί με επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού μου τόνισα την δημόσια θέση μας για ψήφο κατά συνείδηση τη Β’ Κυριακή.

Επειδή δεν έχω πρόβλημα να συνομιλώ με όλους για το καλό του τόπου μας δέχθηκα πρόσκληση του Κ. Ναλμπάντη να συζητήσουμε για δράσεις του Δήμου και μόνον και τίποτε άλλο.

Στη συνάντησή μας, που ήταν καθαρά ιδιωτική παρόντος και του Μ. Χαλκίδη, συζητήσαμε ακριβώς τα θέματα που πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα στο Δήμο, πάντοτε σύμφωνα με το δικό μου πρόγραμμα που το ανέλυσα επανειλημμένα δημόσια προεκλογικά. Αυτό ήταν και η ιδιωτική συνάντηση τελείωσε.

Καμία απολύτως άλλη συμφωνία δεν υπήρξε, καμία αναφορά σε συνδιοίκηση και βέβαια καμία συμφωνία για έκδοση ανακοίνωσης που ούτε καν αναφέρθηκε και εγώ δεν θα υπέγραφα, ούτε υπογράφω την αθέμιτη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε. Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του Κ. Ναλμπάντη τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και πρέπει να ανακαλέσει άμεσα. Από την πλευρά μου, για να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά, θα συναντηθώ άμεσα με τον κ. Παναγιώτη Γκυρίνη για να μοιραστώ και μαζί του τις προγραμματικές μου θέσεις με τις οποίες είμαι βέβαιος ότι συμφωνεί. Πάντα χωρίς συναλλαγές, σκιές και εκπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτούσια η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού μου.