Κατηγορίες
Πανταζόπουλος Αργύρης Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Α. Πανταζόπουλος για τον α’ γύρο: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου…. Συγχαρητήρια στους δύο υποψηφίους που περνούν στη Β’ Κυριακή”

Δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών έκανε μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” Α. Πανταζόπουλος.
Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους περίπου 6.000 ανθρώπους που τίμησαν τη ΔΎΝΑΜΗ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ με την ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης τους.

Σέβομαι φυσικά το τελικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι κατάφωρα αδικημένος, με βάση τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων Δημάρχων όπως ξεκάθαρα και κατά γενική ομολογία έγιναν απόλυτα σαφή κατά την προεκλογική διαδικασία, σε προφανή αντίθεση με τα περισσότερα συστημικά “μέσα μαζικής ενημέρωσης” που κυριολεκτικά απέκρυψαν, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, την υποψηφιότητά μου και δεν προέβαλαν στοιχειωδώς τις θέσεις μας όπως είχαν ελάχιστη υποχρέωση. Οι πολίτες μάς κρίνουν όλους και μάς αξιολογούν ανάλογα.

Κάθε ψήφος μας ήταν καθαρή και έντιμη, όπως ακριβώς ήταν και το μήνυμα που εκπέμψαμε και αυτή η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη δικαίωσή μας. Συγχαρητήρια στους δύο υποψηφίους που περνούν στη Β’ Κυριακή. Όλοι αναμετριώμαστε με τις ευθύνες μας και με το μέλλον.

Γιατί εμάς, σε αντίθεση με άλλους, μάς ενδιαφέρει μόνο το καλό του τόπου μας και δεν το επικαλούμαστε καιροσκοπικά αλλά ως στάση ζωής!”