Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Υπό προϋποθέσεις θα συμμετάσχει σε debate ο Π. Γκυρίνης – τι αναφέρει σε επιστολή

Από το συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Προς ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Αλεξάνδρειας παραθέτουμε/κοινοποιούμε στη συνέχεια την απάντηση του συνδυασμού μας προς τον ραδιοφωνικό σταθμό “AVENA 97,7” και τον ιστότοπο “avena.gr”, σχετικά με την πρόταση – πρόσκληση που έγινε για ραδιοφωνική και τηλεοπτική (Facebook, Youtube) εκπομπή με καλεσμένους όλους τους υποψήφιους δημάρχους.


“ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ – Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ
Αλεξάνδρεια 08.05.2019

Προς AVENA 97,7 & avena.gr
Σ. Βενιζέλου 16 – Αλεξάνδρεια
email: info@avena.gr

Αγαπητέ κ. Καμπάνη,
Σε απάντηση της από 02/05/2019 πρότασής σας (email σας), σχετικής με τη συμμετοχή μας σε δημόσιο πολιτικό διάλογο εν όψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου / 2ας Ιουνίου 2019 στον οποίο θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, σας αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης αποδέχεται να συμμετάσχει σε εκπομπή που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά και διαδικτυακά.

Όμως, για την καλύτερη, εγκυρότερη και πιο αντικειμενική προβολή των θέσεων του συνδυασμού μας, για να συμμετάσχει ο επικεφαλής του συνδυασμού μας ζητούμε – ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για έναν αποδοτικό και διαφωτιστικό για το σύνολο των δημοτών και των ψηφοφόρων διάλογο – τα ακόλουθα:

1. αλλαγή ημερομηνίας, για την εύρυθμη διεξαγωγή του προταθέντος διαλόγου.

2. συμμετοχή στη διαδικασία αποκλειστικά και μόνο δημοσιογράφων της περιοχής μας που είναι μέλη αντίστοιχων επαγγελματικών σωματείων. Φυσικά οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν θα προκύψουν έπειτα από ομόφωνη συμφωνία όλων των υποψηφίων.

3. διενέργεια του δημόσιου διαλόγου σε χώρο που θεωρείται ανεξάρτητος και ταυτόχρονα δύναται να χρησιμοποιηθεί ως studio/χώρος εκπομπής (π.χ. ο χώρος του ξενοδοχείου “Μάνθος” στην Αλεξάνδρεια, τον οποίο σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει για ανακοινώσεις, συνεντεύξεις κλπ).

4. αλλαγή στη διαδικασία του κύκλου ερωτήσεων εκάστου υποψηφίου προς άλλο υποψήφιο, αφού θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε υποψήφιος θα πρέπει να δικαιούται να ερωτήσει το σύνολο των υπολοίπων τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων και όχι μόνο δυο εξ’ αυτών.

Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση σας και αναμένουμε την απάντησή σας στα προαναφερόμενα σημεία.
Με τιμή
Ώρα Ευθύνης – Π. Γκυρίνης”