Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Υπό βροχή η ομιλία του Μ. Χαλκίδη στην Αλεξάνδρεια

Από το συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη “Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα” ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας, που παρά την καταρρακτώδη βροχή παρέμειναν μέχρι τέλους, χειροκροτώντας τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τον ομιλητή υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Χαλκίδη, οριστικοποίησαν την συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Η ομιλία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Καλοκαιρινή βραδιά, ζεστή ατμόσφαιρα, κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα, χαμογελαστά πρόσωπα, ήταν η εικόνα της συγκέντρωσης.

Είκοσι λεπτά αργότερα άνοιξαν οι ουρανοί. Όμορφη εικόνα, ο ομιλητής αρνείται την ομπρέλα παραμένοντας όπως και οι πολίτες που πήγαν να τον ακούσουν στη βροχή, οι πολίτες παραμένουν υπομένοντας και χειροκροτούν, οι υποψήφιοι στάζουν αλλά παραμένουν εκεί και χαιρετούν τους καλούς φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Ήταν μια εικόνα από τα παλιά. Όταν οι πολίτες πίστευαν σε πρόσωπα, σε οράματα στην δυνατότητα να αλλάξουν την κοινωνία.

Βαρύτερο πλέον το χρέος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Χαλκίδη και τους ανθρώπους του, δεν έχουν δικαίωμα να αποτύχουν.

Η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο θεωρείται δεδομένη και η τελική εκλογική νίκη είναι θέμα ημερών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς που είχαν την δύναμη να σταθούν στο πλευρό των ανθρώπων του συνδυασμού “Δύναμη Ανατροπής-Νέα Σελίδα” και στον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Χαλκίδη.