Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Το Νεοχώρι, τον Σχοινά, τον Άραχο και τα Τρίκαλα επισκέφτηκε ο Π. Γκυρίνης

Επισκέψεις σε Νεοχώρι, Σχοινά, Άραχο και Τρίκαλα έκαναν, στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας την Κυριακή 12 Μαΐου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” Παναγιώτης Γκυρίνης και υποψήφιοι του συνδυασμού.

Κατά τις επισκέψεις ο δήμαρχος είχε συνομιλία με αρκετούς συνδημότες μας, άκουσε τα παράπονα και τις παρατηρήσεις τους ενώ στις ομιλίες του αναφέρθηκε τόσο στα έργα που έγιναν ή είναι προς υλοποίηση κατά τη διάρκεια της θητείας του όσο και σε “κακές επιλογές” που έκανε σε επίπεδο συνεργατών που εγκατέλειψαν την προσπάθεια και όπως είπε “τώρα ζητούν την ψήφο των δημοτών”.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του συνδυασμού αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Μαζί γνωριζόμαστε πλέον καλά, έχουμε μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.
Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ θέσεις δουλειάς που δεν υπάρχουν, έργα που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτό αφήνω να το κάνουν οι άλλοι, που ξέρουν να το κάνουν καλά. Εγώ πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια δεν θα σας πω. Γιατί σας ξέρω και με ξέρετε καλά.”

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων την Κυριακή 12 Μαΐου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της “Ώρας Ευθύνης” Παναγιώτης Γκυρίνης στις επισκέψεις του το πρωί στο Νεοχώρι και στον Σχοινά και το απόγευμα στον Άραχο και στα Τρίκαλα.

 

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν την προηγούμενη περίοδο κατά τόπους στις κοινότητες αυτές του Δήμου μας ενώ αναφερόμενος στις δυσκολίες που συνάντησε τόσο ο ίδιος όσο και η “Ώρα Ευθύνης” κατά την άσκηση της διοίκησης είπε χαρακτηριστικά: “Δουλέψαμε με μέθοδο και εντιμότητα, με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, με δέσμευση και ευθύνη και τα αποτελέσματα του έργου μας είναι πλέον μετρήσιμα, και δεν χωρούν καμιά αμφισβήτηση.
Πετύχαμε, εκεί που άλλοι, θα χρειάζονταν τα διπλάσια! Και σε χρόνο και σε χρήμα.
Η μεγάλη μάχη όμως είναι σήμερα. Και είναι απέναντι στο παλιό σύστημα, που θέλει να επανέλθει με νέα ρούχα αυτή τη φορά.”