Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο της Δ/σης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών δραστηριοτήτων Ημαθίας κα Αναστασία Ε. Μαυρίδου ευχαριστεί για την συμμετοχή τους στην άρτια διοργάνωση της Τελικής Φάσης (final four) Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου σχ. έτους 2018-2019 :

Τον Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, τον αντιδήμαρχο τουρισμού κο Λυκοστράτη Βασίλη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κο Διαμάντη Στέργιο για όλη την υποστήριξη στην συνδιοργάνωση των αγώνων, την παροχή του υλικού προβολής της πόλης μας, την παραχώρηση των γηπέδων και την υλικοτεχνική υποδομή.


Τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας κο Ντόβα Διονύσιο καθώς και το προσωπικό της τοπικής Ο.Χ.Ε για την βοήθειά τους σε θέματα διαιτησίας των αγώνων .

Τους ομοσπονδιακούς Προπονητές κους Χατζηπαρασίδη Αναστάσιο, Τζουβάρα Χρήστο και Τριανταφυλλίδου Κυριακή για την βοήθειά τους στα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.

-Τους διαιτητές και κριτές των αγώνων.

Τους Ιατρούς των αγώνων κους Παπαδημητρίου Στέργιο και τον Γατουρτζίδη Κυριάκο για την αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κο Αντώνη Κελεπούρη και το χορευτικό σχήμα του Χορευτικού εργαστηρίου Ημαθίας «Κύκλος Ερατεινός» για την συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης.

Το προσωπικό του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και των Γυμναστηρίων για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το ΚΤΕΛ Βέροιας για την χορηγία λεωφορείου για την επίσκεψη στην Βεργίνα.

Την συνάδελφο εκπαιδευτικό κα Αγγελική Γιαννάκη για την ξενάγηση των μαθητών στο μουσείο της Βεργίνας.

Την συνάδελφο εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κα Μουταφίδου Ειρήνη.

Τον μαθητή του ΕΠΑΛ Βέροιας Βαρακλή Ευγένιο για την ηχητική και φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

Τον κ. Τζορτζίνη Ευστάθιο για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Τον κ. Τσικίνα Γεώργιο για την χορηγία των νερών.

Το ανθοπωλείο «Δημήτρης» για την χορηγία της ανθοσύνθεσης.

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και όλους όσους βοήθησαν από οποιαδήποτε θέση στην διεξαγωγή των αγώνων και δεν μνημονεύτηκαν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.