Κατηγορίες
Πανταζόπουλος Αργύρης Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Αργύρης Πανταζόπουλος: “Εμείς δεν δίνουμε γραμμή – ψήφος κατά συνείδηση τη β’ Κυριακή”

Σε δήλωση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” Α. Πανταζόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Μετά από ευρεία σύσκεψη των υποψηφίων του συνδυασμού μας ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ αποφασίστηκε ψήφος κατά συνείδηση τη Β’ Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Εμείς απευθυνόμαστε σε συνειδητοποιημένους πολίτες και δεν δίνουμε “γραμμή”.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα και σε ανύποπτο χρόνο τιμούμε κάθε άνθρωπο και τον σεβόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ιδιαίτερα δε θα σεβαστούμε την επιλογή των ανθρώπων που μάς ψήφισαν για τη Β’ Κυριακή.

Από τη θέση που μάς έταξαν οι πολίτες θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας και θα ασκήσουμε δημιουργικά τα καθήκοντά μας, με συναίνεση στα θετικά και αντίδραση στα αρνητικά για το συμφέρον του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Χωρίς συναλλαγές, χωρίς σκιές και χωρίς εκπτώσεις στις αρχές μας. Καθαρά και στο φως όπως πράξαμε πάντα. Κάθε άλλη στάση θα σημαίνει έξοδο από το συνδυασμό μας. Γιατί ο κόσμος ευτυχώς αναγνωρίζει τη δική μας εντιμότητα και γι’ αυτό μάς τίμησε με την ψήφο του και τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, από τα βάθη της καρδιάς μας.

Αλεξάνδρεια, 30-05-2019
Αργύρης Πανταζόπουλος”