Κατηγορίες
αγροτικά

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: Οι πολιτικές διώξεις των συνδικαλιστών είναι η απάντηση της κυβέρνησης «της πρώτης φοράς αριστερά»

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σε νέα δίκη οδηγούνται τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου μας Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος, Χαλκίδης Αναστάσιος και Βράνας Ιωάννης την Τρίτη 21/05/2019 στις 09.00 το πρωί στις αίθουσες του Δικαστικού μεγάρου της Βέροιας.

Οι πολιτικές διώξεις των συνδικαλιστών είναι η απάντηση της κυβέρνησης «της πρώτης φοράς αριστερά» σε βάρος όσων νόμιμα και δημοκρατικά διεκδικούν ή υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους.
Όλα αυτά παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα για την άρση της αδικίας των αγροτοδικείων.

Καλούμε όλους τους αγρότες και τους φορείς της περιοχής να βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας στο πλευρό των αγροτών που δικάζονται, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην ποινικοποίηση των αγώνων.

Να εναντιωθούμε στον φόβο και την καταστολή που προσπαθεί να επιβάλει η σημερινή κυβέρνηση σε όσους πραγματικά αγωνίζονται για τα δίκαια μιας κοινωνικής τάξης, της τάξης των αγροτών που πλήττεται βάναυσα και από τα σκληρά μέτρα που την ξεκληρίζουν.
Που πλήττεται παράλληλα και από την ασυδοσία της αγοράς των εφοδίων και των γεωργικών προϊόντων, με την κυβέρνηση θλιβερό θεατή στο έγκλημα .

ΤΡΙΤΗ 21/05/2019 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ