Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχ. Χαλκίδης

Με τη διευθύντρια του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας Π. Αμπεριάδου και με εκπρόσωπο του σωματείου εργαζομένων σε αυτό είχε συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό με την επίσκεψη δελτίο τύπου, ο Μ. Χαλκίδης συνομίλησε επί μακρόν με τη διευθύντρια, η οποία του εξέθεσε αναλυτικά την κατάσταση και του ανέφερε τα προβλήματα αντιμετωπίζει ο χώρος – σημαντικότερο όλων είναι η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, θέμα για το οποίο έχουν ξεκινήσει διαδικασίες επίλυσης, με την προκήρυξη θέσεων.


Επίσης, συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό και το σωματείο εργαζομένων, εκπροσωπούμενο από τον κ. Αντωνόπουλο και οι οποίοι του εξέθεσαν την κατάσταση από τη δική τους οπτική γωνία.

“Κοινός τόπος η ανάγκη ο Δήμος με τη νέα του Δημοτική Αρχή να συνεργαστεί, λειτουργώντας ενισχυτικά στις προσπάθειες των ανθρώπων του χώρου για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.” καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού “Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα”.