Κατηγορίες
αθλητικά πάλη

Στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι παλαιστές του Ημαθίωνα

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης Παμπαίδων & Παγκορασίδων το οποίο φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου στην πόλη του Βόλου.

Η ομάδα με την κατάκτηση δύο (2) χρυσών μεταλλίων, ενός (1) χάλκινου μίας 5ης θέσης κατέλαβε την 3η θέση του βάθρου στην ομαδική κατάταξη. Πρωταθλητές Ελλάδος στέφθηκαν οι Παπασταματίου Κωνσταντίνος και Αποστολίδης Άγγελος στα 52 και 75 κιλά της ελευθέρας πάλης αντίστοιχα.

Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 62 κιλών για το Ζαφειρόπουλο Θεόδωρο ενώ την 3η θέση στα 57 κιλά διεκδίκησε ανεπιτυχώς ο Ξενίδης Ευστάθιος και αρκέστηκε στην 5η θέση δίνοντας βαθμούς στην ομάδα, όπως και οι Γαβριηλίδης Σάββας και Πόλος Νικόλαος που αγωνίστηκαν αντίστοιχα στα 52 και 62 κιλά.

Ημαθίων

Ημαθίων

Στις Παγκορασίδες η Ζαφειροπούλου Ευδοξία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 62 κιλών ελευθέρας πάλης ενώ το χάλκινο μετάλλιο των 50 κιλών διεκδήκησε και η Στεφανίδη Ναταλία αλλά αρκέστηκε τελικά στην 4η θέση της κατάταξης.

Άλλη μία επιτυχία όμως είχε ο Αλεξανδρινός σύλλογος στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες ελευθέρας πάλης όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά η Γεωργία Γκουγκούδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, εκπροσωπώντας το Γενικό Λύκειο Πλατέος-Κορυφής αυτή τη φορά στα 57 κιλά. Και αυτή η σημαντική αθλητική διοργάνωση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Νέας Ιωνίας” του Βόλου, χθες Δευτέρα 15 Απριλίου.

Ημαθίων

Τα συγχαρητήρια τους εξέφρασαν τα μέλη του ΔΣ δια του προέδρου Τσακυρίδη Ελευθέριου στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του συλλόγου.