Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Στην ΑΝ.ΗΜΑ. κλιμάκιο του συνδυασμού “Αξίζουμε Καλύτερα”

Την Παρασκεύη 12 Απριλίου κλιμάκιο του συνδυασμού “Αξίζουμε Καλύτερα” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη επισκέφθηκε στη Βέροια την ΑΝ.ΗΜΑ. (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΑΝ.ΗΜΑ. όλο το υπηρεσιακό προσωπικό, ο πρόεδρος ΘΕΟΦΙΛΟΣ Τεληγιαννίδης και η περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. Νίκη Καρατζιούλα.


Ο Κώστας Ναλμπάντης αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας των δήμων με την ΑΝ.ΗΜΑ. ως προγραμματικό και συμμετοχικό κομμάτι Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τονίζοντας ότι ο συνεργατισμός και το αλληλέγγυο πνεύμα είναι τεράστιο περιουσιακό στοιχείο.
Εκ μέρους της ΑΝ.ΗΜΑ. και μετά την αναλυτική τοποθέτηση των υπηρεσιακών παραγόντων ως προς τα προγράμματα και τις δυνατότητες συμμετοχής σε αυτά εκ΄μέρους των δήμων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας μέσω των δήμων, ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. αφού τόνισε ότι η συμμετοχή σε προγράμματα για όσους δεν συμμετέχουν είναι αποκλειστική ευθύνη των δήμων ευχήθηκε ο Νέος Δήμαρχος να δείξει προγραμματικό ενδιαφέρον για το καλό όλων.