Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα Ημαθία Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Παράταση ισχύος αποφάσεων παραχώρησης, κατά χρήση, αγροτικών ακινήτων στην περιοχή Έλους Κλειδίου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Έχοντας υπόψη το από 10.04.2019 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνεται ότι αναμένεται νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να παραταθεί, η ισχύς των αποφάσεων παραχώρησης της χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, που είχαν εκδοθεί σε εφαρμογή της παρ.13 του άρθρου 36 Ν.4061/2012, η οποία θα καλύψει την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο έως την 31.10.2019.

Μετά τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να προσέλθουν στις αντίστοιχες Τοπικές Κοινότητες προκειμένου να δηλώσουν ενυπόγραφα την επιθυμία τους το αργότερο έως 7 Μαΐου.

Όσοι εκ των δικαιούχων δεν επιθυμούν τη συνέχιση της εκμίσθωσης θα πρέπει να το δηλώσουν εγκαίρως και εγγράφως είτε απευθείας στη Δ/νση Αγροτικής Οικoνομίας & Κτην/κής Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44, 59132 Βέροια, (τηλεομοιοτυπία: 2331350228,ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: paparosi.s@imathia.pkm.gov.gr, kokinidou.e@imathia.pkm.gov.gr) είτε στις Τοπικές Κοινότητες στις οποίες ανήκουν και προς τις οποίες έχουν αποσταλεί καταστάσεις μέσω των οικείων Δήμων