Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Άρχισαν τα προεκλογικά … όργανα και οι αιχμές – Νικόπουλος κατά Δελιόπουλου και αντίστροφα

Στα “κόκκινα” αρχίζει και μπαίνει η προεκλογική περίοδος και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται σαφές από δηλώσεις που είτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας είτε γίνονται σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το κακό με τις δηλώσεις αυτές είναι ένα: ότι ανοίγουν καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να κλείσουν, ειδικά μάλιστα τη στιγμή που το σύστημα εκλογής δεν δίνει ξεκάθαρες πλειοψηφίες αλλά “σπρώχνει” σε αναγκαστικές συνεργασίες – οι οποίες αν δεν υπάρξουν (λόγω της όποιας πόλωσης δημιουργηθεί προεκλογικά) θα οδηγήσουν σε παράλυση τους Δήμους. Και αυτό δεν ευνοεί εμάς, τους δημότες.

Μια τέτοια δήλωση, που ανοίγει καταστάσεις, είναι αυτή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Κ. Ναλμπάντη, Σωτήρη Νικόπουλου.


Στη γραπτή δήλωσή του λοιπόν ο υποψήφιος του συνδυασμού “Αξίζουμε Καλύτερα”, κάνοντας ευθεία αναφορά στον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στ. Δελιόπουλο, γράφει:

“Όλοι στο Κεφαλοχώρι τιμούμε τον Στέφανο Δελιόπουλο, όμως πάρα πολλοί λίγοι θα συνταχθούν με την λάθος επιλογή του να ακολουθήσει την πενταετία ΓΚΥΡΙΝΗ. Η οποία εκτός της εγκατάλειψης του τόπου, μετέτρεψε το χωριό σε σεληνιακό τοπίο ενός, επικίνδυνου για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον, σκουπιδότοπου στην περιοχή του Αλιάκμονα.
Οι νέοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες, όχι μονάχα δεν ανεχόμαστε την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά επιμένουμε κι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, ζητώντας από μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ με τον Κώστα Ναλμπάντη Δήμαρχο, να βγάλουμε τον τόπο μας από την απομόνωση.
Γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!”

Με τη σειρά του ο Δελιόπουλος απαντά μέσα από το λογαριασμό του στο facebook:
“Καταρχήν να ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις! Θα ήθελα να σε ρωτήσω: Είσαι γνώστης του κειμενου; Ο υποψήφιος που στηρίζεις εμφανίστηκε ποτέ 5 χρόνια στο Δήμο αντιγονιδων; Είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα συνταχθεί το χωριό μαζί μου;Αγαπητέ συντάκτη του κειμένου να γνωρίζεις ότι δε θα καταφέρεις να διχάσεις το χωριό μας γιατί απλά δεν σε υπολογίζουν.”

ενώ ακολουθεί και μια μικρή στιχομυθία μεταξύ των δυο, πάλι μέσα από το facebook: