Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Σύγκληση διαπαραταξιακής – διακομματικής επιτροπής (εν όψει εκλογών) στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Είμαστε στον ένα περίπου μήνα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές και όπως ο νόμος ορίζει οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να… τακτοποιήσουν, σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες στις εκλογικές αναμετρήσεις, κάποια πράγματα.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Αλεξάνδρειας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση – κάλεσμα για συνεδρίαση διακομματικής – διαπαραταξιακής επιτροπής:

“Πρόσκληση σύσκεψης εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων, καθώς και των συνδυασμών που συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.


Καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, καθώς και των Παρατάξεων που θα συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και στις Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές, όπως παραστούν την Τρίτη 30/04/2019 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας) σε κοινή σύσκεψη (συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής – Διακομματικής Επιτροπής).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, θα συζητηθούν οι κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Αλεξάνδρειας, ενώ θα ληφθεί απόφαση, σχετικά με την κατανομή των χώρων του Δήμου, τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών από τις Παρατάξεις και τα Κόμματα, καθώς και τις σχετικές διατάξεις για τις ανάγκες προβολής τους ενόψει των εκλογών, όπως περιγράφονται στην εγκύκλιο που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών.”