Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Πανταζόπουλος για ΠΠΚ Αλεξάνδρειας: “Το έργο αυτό είναι μεγαλύτερο απ’ όλους μας και ως νέα Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε ότι θα το λειτουργήσουμε”

Σε γραπτή δήλωσή του (που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook), ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας” Αργύρης Πανταζόπουλος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας του Δήμου Αλεξάνδρειας εγκαινιάσθηκε χθες, περισσότερα από 30 χρόνια από τη θεμελίωση του, στην εκπνοή της πενταετούς θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής και 2 μήνες πριν τις εκλογές.

Προφανώς κάθε έργο που γίνεται στον τόπο μας, πόσω μάλλον ένα τέτοιο μεγάλο έργο, είναι σημαντικό και ευπρόσδεκτο, υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Για το έργο αυτό εργάσθηκαν διαχρονικά οι διοικήσεις του Δήμου.

Το έργο αυτό ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες και τις δημότισσες. Δεν τεμαχίζεται, δεν διαιρείται, δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και καπηλείας, δεν μπορεί να ενταχθεί σε ένα νοσηρό προεκλογικό κλίμα προς χάριν ψευδών εντυπώσεων.

Το έργο αυτό είναι μεγαλύτερο απ’ όλους μας και ως νέα Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε ότι θα το λειτουργήσουμε με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό και θα το καταστήσουμε σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό του τόπου μας και αιχμή δημιουργίας και ανάπτυξης!”