Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Μια νίκη και μια ήττα μετρά το βόλεϊ του ΓΑΣ

Εντός έδρας ήττα από την ανώτερη ομάδα του Αίαντα Κιλκίς, με 0-3, για την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ. Μετά από ένα επιτυχημένο σερί νικών τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας βρέθηκαν σε κακή βραδιά με αποτέλεσμα να ηττηθούν καθαρά από την ομάδα του Κιλκίς που συνεχίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τα σετ :15-25, 19- 25, 16-25
Συνθ.: Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Μαρία,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία

Η ομάδα των παγκορασίδων μετρά την πέμπτη νίκη στη σειρά.

Οι “μικρές” του ΓΑΣ νίκησαν την Κρύα Βρύση με 3-0 και είναι ασταμάτητες!
Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Μεγάλη εμφάνιση έκαναν και τα κορίτσια που δεν είχαν ιδιαίτερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Την Τετάρτη 3 Απριλίου ανάλογα με τα αποτελέσματα των αγώνων κρίνεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και τον Ίκαρο Έδεσσας.

Τα σετ : 25-16,25-16,25-16

Σύνθεση : Χούχα Σοφία,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαβίδου Μαρία, Μαλάμογλου Άρτεμη, Παπανικολάου Μαρία , Τζέσυ Τσέρι.
Προπ. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπ. : Χατζοπούλου Δήμητρα