Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

Αγαπητοί φίλοι,

αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την εκδήλωση της 2ης Απριλίου 2019 που έγινε στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας το ΚΔΗΦ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, σε συνεργασία με το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλους όσους συμμετείχαν σ΄ αυτήν με οποιαδήποτε ιδιότητά τους.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά που μας χάρισαν οι φωνές των παιδιών του «7ου Δημοτικού Σχολείου » τραγουδώντας.


Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να χωρέσει την αγάπη όλων των μαθητών και των εκπαιδευτικών (ενδεικτικά αναφέρουμε το 1ο .4ο ,7ο,2ο ,12ο,Ειδικό Δημοτικό ,Ε.Ε.Ε.Ε Κ. Αλεξάνδρειας κ.α.)
Υπέροχοι όλοι !Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους! … τους μαθητές , τους διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να περιγράψει τα ζεστά συναισθήματα του κόσμου που κατάκλυσε την πλατεία και αγκάλιασε με τόση αγάπη και ενθουσιασμό την εκδήλωση.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους χορηγούς ,τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του Συλλόγου αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές

το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι η μόνη λέξη που μπορεί από μόνη της να πει περισσότερα από χίλιες άλλες μαζί…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας, που μας υποστηρίζετε και μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.
Από τη δική σας βοήθεια, αντλούμε δύναμη να προχωρήσουμε το έργο μας ένα βήμα παρακάτω δίνοντας στους ωφελούμενους του Κέντρου μας ‘’Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ αλλά και σε όλα τα παιδιά του Νομού να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής τους .
Eκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεχή στήριξή σας και αγάπη που προσφέρετε στα παιδιά μας .
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά σας.
Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά.

Σας ευχαριστούμε θερμά
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου