Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξάνδρειας

Έκκληση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας για χορηγίες προϊόντων την περίοδο του Πάσχα

Δήμος Αλεξάνδρειας Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, εν όψη των εορτών των Πάσχα απευθύνει έκκληση σε όλες τις εταιρίες, επιχειρήσεις, σχολεία, μαθητές/ μαθήτριες, πολίτες και τοπικούς φορείς να συμμετέχουν έμπρακτα στη συλλογή προϊόντων μακράς διαρκείας, ειδών προσωπικής περιποίησης και υγιεινής και απορρυπαντικών. Προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και θα ανακουφίσουν άπορους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί συγχρηματοδοτούμενη δομή από το ΕΣΠΑ 2014-2020 ως προς τη μισθολογική κάλυψη των στελεχών που απασχολούνται σε αυτό, ενώ τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Επιπλέον, διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειας τους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έως και την τροφοδοσία Μαρτίου 2019, έχουν ανέλθει σε 200 οικογένειες- νοικοκυριά.

“Με βάση όλα τα παραπάνω, σας παρακαλούμε, αν είναι εφικτό, να συμβάλλετε στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας με προϊόντα τα οποία θα δοθούν εν όψη των εορτών του Πάσχα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να γιορτάσουν με αξιοπρέπειά το Πάσχα.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 15:00.” καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε, κοινοποιήστε ή τυπώστε την ανάρτηση: